English
 
Българска еуфория

.
ИЗПОВЕД НА ЕМИГРАНТА
.
БЪЛГАРИЯ ПО СВЕТА
.
СВЕТЪТ Е МОЯТ ДОМ
.
АЗ СЪМ ПЪТНИК
.
АМЕРИКАНСКИ СКАНДАЛИ
. НАШИТЕ ГРАДОВЕ

 
За нас

Кои сме ние:
Bulbiz.com е сайт на LaGrange Design.

Какво целим:

  БЪЛГАРСКА БИЗНЕС ДИРЕКТОРИЯ е бизнес мрежа на малкия и среден бизнес, която цели да популяризира българската бизнес общност в Канада всред сродни на нашата общности - руска, сръбска, полска, македонска. БЪЛГАРСКА БИЗНЕС ДИРЕКТОРИЯ цели също така да предостави на българската общност в Канада по-голям избор в предлаганите продукти и услуги. Това наше решение бе обосновано от маркетинговият разрез на аудиторията ни, който показа, че голяма част от нея не ограничава потреблението си единствено в българската общност, а търси подход и към сродните му в Канада.

  Като средство за разширяване на бизнес контактите, BulBiz включва три основни инструмента:

   1. Интернет-страницата ни, която в момента разглеждате. Тя цели да предостави бърз, лесен и удобен начин да бъдат открити бизнесите в нашата мрежа: адрес, телефон, факса, e-mail, както и лицата които представляват фирмите.
   В интернет страницата сме заложили програмен механизъм, позволяващ
на потребители да търсят съответния бизнес по ключови думи, по местонахож- дение или по бизнес отрасъл. Изградена е също и рубриката "БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ" за всички потребители, целяща да улесни обмена на делова информация между интернет потребителите в мрежата.

    2. Вторият инструмент е печатно издание на нашата бизнес директория - нашите "Българо-канадски бизнес страници". През месец септември 2003 г. излезна първият брой на изданието, в който бяха публикувани бизнесите, които вече фигурираха в интернет. Книгата е поставена и в интернет http://www.bulbiz.com/book/pages/c.asp През 2004 ще бъде издадено второто ни печатно издание.

    3. Третото средство с което боравиме е нашите бизнес мероприятия. За минали и предстоящи такива можете да се информирате на страницата ни http://www.bulbiz.com/new/businesslunch/default.asp

Какво предоставлява услугата ни:

  Рекламодателите в интернет сайта биват автоматично включени в печатното ни издание при съобразени с рекламата в интернет размери. Рекламодателите в печатното издание автоматично биват включени в интернет версията на изданието. За всички рекламодатели са предвидени сериозни намаления за участие на бизнес мероприятията, организирани от нас.

Повече въпроси ?

Ако имате въпроси по отношение това какво представлява предлаганата от нас услуга или се нуждаете от допълнителна инфопвация, както и за каквито и било запитвания за членовете ни могете да се свържете с нас на:

E-mail: askus@bulbiz.com
Тел:  (416)790-1120
Факс: (416)790-1069
Адрес: Bulbiz ,
1406-2775 Don Mills Rd
Toronto, ON, M2J 3B5, Canada
Торонто

(416)790-1120

askus@bulbiz.com

2775 Don Mills Rd,#1406
Toronto, ON, M2J 3B5, Canada

Канадско-български
бизнес алианс
Tel: (416) 494-2943
Fax:(416) 494-2943
Кои сме ние| Връзка с нас |Реклама |Карта на сайта
©2002
LaGrange Design, Privacy Policy & Lеgal Notice